Tänk att vi får uppleva detta tillsammans!

Tänk att vi får uppleva detta tillsammans!

jennie eriksson

 

 

De sista tonerna har klingat ut i Lokstallarna. ”Som en stilla ocean, levande orkan, vandrat genom eld…”

 

Jag är nyss hemkommen och är fortfarande uppspelt efter kvällens föreställning. Jag får alltid en kick när jag har varit på scenen. Det är där, på scenen, som jag känner mig som mest levande!

 

Det var för ungefär ett år sedan som jag gick på audition inför ”I ljus och mörker” i Bollnäs. Jag studerade musikal i Stockholm på Göta Lejon och jag hade åkt upp och hälsat på mina föräldrar i några dagar. I Bollnäs möttes jag av ett väldigt trevligt och snällt gäng jurymedlemmar och det var så hela resan började för mig. Jag fortsatte min utbildning och var med i två andra produktioner i Stockholm under våren. På helgerna åkte jag ofta upp hit till Hälsingland och vi började repetera körinsatserna till ”I ljus och mörker”.

 

I jämförelse med andra produktioner så känns det väldigt lyxigt och generöst med tid att börja repetera redan ett halvår innan premiär. Samtidigt så har jag aldrig medverkat i en så stor ensemble som denna och vi behövde den tiden för att sjunga ihop oss. Jag har fått träffa många nya fina människor och vänner. Det är festligt att få spela med människor i alla åldrar och vi har det riktigt kul tillsammans! Det finns ett engagemang och en genuin glädje och värme i gruppen människor som medverkar i produktionen. Då menar jag alla, inte bara dem som står på scenen. Alla som jobbar runt omkring detta gör ett fantastiskt arbete!

 

Jag är säker på att jag kommer se tillbaka på den här tiden. Komma ihåg, hur vi möttes alla människor, skratten och de känslofyllda scenerna. När vi, tillsammans spelade i musikalföreställningen ”I ljus och mörker”.

 

 

/ Jennie Eriksson, solist och ensemblemedlem