Så STOLT!

Så STOLT!

Ikväll är det dags igen! Vi spelar ännu en föreställning och just nu är vi i Bollnäs. Det börjar bli svårt att få tag på biljetter överlag också, skynda skynda

Sällan har jag varit så stolt över en produktion som denna! Varje kväll åker känslorna berg och dalbana upp och ner, föreställningen berör mej lika mycket som publiken, varje kväll! Jag ser många i ensemblen som både skrattar och tårkar tårarna under pågående föreställning, det är väldigt känslosamt. Varför har det då blivit så? Jag tror att denna gång har jag verkligen gått till mej själv, försökt att vara så personlig som möjligt. Ämnet i föreställning är ständigt aktuellt och något som alla kämpar med i sina liv. Den är hyper-modern samtidigt som den tar avstamp från mitten av 1600-talet. Inte bara det är en anledning till att musikalen berör, den största är ju naturligtvis alla aktörer på scenen! Jag beundrar dom varje kväll jag står och ser dom på scenen. Samtliga, barn som vuxna, gammal som ung spelar ut HELA registret! Jag är otroligt imponerad och STOLT!

 

press_3

Bildtext: Mitt under brinnande krig. Cecilia håller byn i ett järngrepp.

 

press_2

Bildtext: Barnen i byn lever upp när Anna kommer ner på torget och leker med dom.

 

Jag tror att hemligheten med varför denna musikal blivit så personlig för alla som ser den är just att den har många infallsvinklar, alla kan känna igen sig i något. Så är ämnet något som alla någon gång också jobbar med i sitt egna liv. Att skriva något som skulle passa alla var svårt, du kan inte måla upp en bild av att – Såhär är det! Jag har verkligen försökt att vara så bred i mina texter som det bara går. Ju bredare jag skriver, ju mer folk kommer att känna igen sig. Idag är jag är glad att jag tänkte så, jag får dagligen, timme efter timme brev, mail och samtal från personer som vill berätta för mej vad musikalupplevelsen betytt för dom. Det är oerhört rörande historier, men jag fylls av värme och kärlek! Jag är glad och STOLT över föreställningen, de som är med i produktionen och ALLA er som kommer och tittar!

 

TACK älskade ensemble och TACK älskade publik!

Ikväll kör vi igen!

 

Med all värme, Jon Anderzon.