Kärlek, ljus och en massa glädje!

Kärlek, ljus och en massa glädje!

Kärlek, ljus och en massa glädje!

Sälla har jag jobbat med så mycket glädje och kärlek som i denna produktion. Allt från ljus och ljudsättare, teknisk personal, körer, artister och skådespelare! Hela produktionsteamet som står bakom föreställningen är det bästa team jag jobbat med, verkligen! Det har varit som en dröm att vakna upp på morgon och veta att – Idag är det filminspelning hela dagen, eller – Idag ska vi repetera. Det har verkligen varit en resa som jag och alla andra behövt leva i, och som vi haft viljan att leva i. Musikalen har berörs alla som sett och jobbat med den på ett eller annat sätt. Tankesätt i hos alla och en var har förändrats, vi har verkligen tagit hand om varandra och jag hoppas det smittat av sig på vår publik. Att se alla dessa fina ord på sociala medier, att möta publiken efter föreställningen eller i kön på affären som lovordar och berättar om sina egna upplevelser av föreställningen är både berörande och väldigt glädjande! Alla har sin egen resa i och med denna produktion!

 

press_2

 

All glädje som genomsyrar mej när jag tänker tillbaka på hela resan som faktiskt tar mej två år tillbaks i tiden är enorm. Att varje kväll komma tillbaka till spelplatsen och bli bemött med 100 kramar av alla i teamet är otrolig! Att vi lyckats hitta de mest kärleksfulla, gladaste och roligaste människorna i Sverige och samlat dom i ett och samma team gör mej SÅ glad! Det har verkligen varit en otrolig livskraft, att kunna hämta energi ur när man behövt! MIN stora familj, jag är SÅ glad för er alla!

Kollationering

 

Jag vill härmed tacka ALLA som gjort denna resa möjlig. Från djupet av mitt hjärta TACK… Ni har alla varit med och skapat, gett denna föreställning liv! Alla ni på scenen, bakom scenen, på kontoren, på parkeringen, alla ni bakom datorerna som stöttat, gillat, kommenterat, ni som satt upp affischer, Alla ni tonsättare som lånat ut er musik, Marcos, Benny Pugh, Py och alla ni andra, ni som kommit och tittat! ALLA ni riktar jag mitt ödmjukaste TACK till! Utan er alla skulle detta inte varit möjligt!

kolllationeringmars1

 

IMG_2248

 

IMG_0457[1]

 

IMG_0459[1]

 

marco

 

 

TACK alla ni underbara!

Med all kärlek och ljus!

 

Er, Jon Anderzon.