Hur gick det här till?!?

Hur gick det här till?!?

Mikaela

 

Ja precis… hur gick det till egentligen?

Den frågan ställer jag mig själv varje gång jag sitter och läser manus.

Mina förhoppningar när jag gick på audition i vintras var att jag kanske skulle få chansen att komma med i kören i denna storsatsning… Men bara kanske, Gävleborg kryllar av fantastiska talanger så vad skulle de med en simpel vis- och popsångerska till?

Men jag bestämde mig för att ge det ett försök i alla fall. Så jag anmälde mig och åkte på audition som kan vara både det värsta och bästa jag gjort i hela mitt liv. Det värsta för att jag var så fruktansvärt nervös och det bästa för att det tillslut blev mycket större än vad jag någonsin vågat hoppas på. Så nu sitter jag här med ca 6 veckor kvar till premiär och har en av de större rollerna i musikalen. SJUKT! Jag heter alltså Mikaela Sköld och jag kommer att spela Malin. Malin för mig är en person som finns i alla kompisgäng.

Man kan hitta henne överallt, den där vilsna tjejen som inte alltid fattar rätt beslut. Mer om henne tänker jag inte avslöja men jag kan dela med mig av några meningar om mig själv.

 

Jag anser mig alltså vara en vis- och popsångerska, jag åker runt och sjunger i kyrkliga sammanhang, på olika shower och events. Jag har dock aldrig haft musiken som yrke utan jag är frisör i grund och botten men har alltid haft musiken som hobby.

Men nu vågar jag lite blygt kalla mig för musikalartist och detta är långt ifrån den sista musikal jag kommer att göra! Jag tror det kallas blodad tand!?

Nu vill jag bara ha mer!!!

 

Puss och kram gott folk, vi ses i höst! / Mikaela Sköld